Cautare

19098 de rezultate pentru "papa francisc face declaratii uluitoare 21" (4.54 secunde)
Francisc Dobos Situatia juridica a cladirii auto-intitulate Cathedral Plaza, stabilita de instantele romanesti si europene: - autorizatia de construire este anulata irevocabil prin decizia nr.
Univ., Institutul de Antropologie Francisc Rainer al Academiei Romane. - Cooperativa Gusti - Drumul nostru catre Dimitrie Gusti - Prof. Univ.
Urmeaza ca maine-poimaine, geniul Francisc Copolla sa mai deformeze inca o data imaginea si istoria Romaniei. Doar va amintiti „exceptionalul” film cu Vlad „Dracul”, nu?
Vukcevici, 21. ... "Francisc Neuman" (Arad) Arbitru: Antonie Andrei (Bucuresti - Bucuresti) / A1: Lucaciu Doru Claudiu (Cluj-Napoca - Cluj) / A2: Soponar Razvan Ionut (Baia Mare - Maramures)
UTA Arad - Rapid 1-1 Etapa 21 / Superliga Sezon 2021/2022 Au marcat: ... Francisc Neuman (Arad) Arbitru: Birsan Marcel (Bucuresti) / A1:
Arena "Francisc Neuman" (Arad) Arbitru: Chivulete Andrei Florin (Bucuresti) / A1: Mitruti Daniel (Craiova), A2: Cerei Alexandru (Cluj-Napoca) / Arbitru VAR: Vidican Rares George (Satu Mare), Arbitru AVAR:
Camara, Mboko, Golofca, Pinson Antrenor: Flavius Stoican Stadion: "Francisc Neuman" (Arad) Aribtru: Andrei Chivulete // Asistenti: Florin Dansa, Andrei Constantiescu VAR: Horatiu Fesnic, Constantinc Ghiciulescu
"Francisc Neuman" (Arad) Arbitru: Viorel Flueran (Craiova), A1: Valentin Avram (Bucuresti), A2: Ciprian Dansa (Satu Mare) Arbitru VAR: Iulian Dima (Bucuresti), AVAR:
"Francisc Neuman" (Arad) Arbitru: Gaman George Catalin (Craiova) / A1: Orbulet Mircea (Bucuresti), A2: Slabu Stelian (Brasov) / Arbitru VAR: Costreie Sorin (Voluntari), Arbitru AVAR:
La mijlocul anilor '80 Gheorghe Florescu este arestat in lotul cafea si are nefericita ocazie de a face cunostinta cu puscaria de drept comun din perioada tarzie a dictaturii.
• "Va asigur, ca ii bat la referendum", a spus Marele Carmaci, cand a fost intrebat de un deputat pdl-ist ce va face, daca va fi suspendat din nou. ... Acum vii tu, ca un Papa de la Roma, intinzi mainile tale tamaduitoare catre multime si spui:
Ana are mere, Macovei are criterii Pana sa fie canonizata de catre papa de la Cotroceni, Monica Macovei face practica in productie, prestand minuni, reforma si moralitate in atelierul partidului prezidential.
Intr-o noapte, la miezul noptii - ora fantomelor, ceva foarte inalt si foarte slab si-a strecurat pe fereastra mana uriasa, a inhatat-o pe Sophie si a dus-o in lumea uriasilor, unde Sfarma-Oase, Roade-Plozi, Stoarce-Carne, Papa-Pipote si Macelandrul hapaiesc chillieni cu gust de chilli sau tunisieni cu gust de tunici.
Ca „vocea Patriarhului se face decursa in decurs de cateva ore in toate catunele Romaniei, lucru cu care nu se poate lauda nici macar Televiziunea Romana, daramite un politician”? ... Ca s-a intalnit „in secret” cu Papa” sau ca i-a pupat Basescu mana”?
Blanculescu viseaza un Bucuresti ingropat in petale de trandafiri Aflat intr-o evidenta ofensiva de imagine (in primul rand proprie), energicul Ionel Blanculescu iese zilnic la rampa cu tot felul de declaratii, una mai electorala decat alta.
Ministrul Justitiei, Monica Macovei, a anuntat ieri ca noile declaratii de avere si de interese trebuie sa fie depuse pana la 7 mai, la ora 24.00, urmand sa fie publicate in termen de 30 de zile.
Colonelul Figel mai facuse declaratii aproape identice, cu mult timp inainte, si intr-o alta conversatie, inregistrata prin telefon, cu Robert Salas. Exista in SUA si alti veterani Air Force care au acceptat sa faca declaratii inregistrate pe banda privind implicarea unui OZN in incidentul de la centrul Echo.
In opinia acestui partid vandut lui Basescu, Geoana nu are "dreptul moral" de a vorbi despre stanga romaneasca, dupa ce nu s-a abtinut de la emiterea unor declaratii politice ridicole, dupa "premierea cu 25.000 de euro a romanilor intorsi din strainatate, trimiterea de cosmonauti pe luna si instalarea de GPS-uri pe tractoare".
Grupul parlamentar PSD din Senat a avut, marti, o intensa activitatea politica, adresand Guvernului 11 intrebari si 14 interpelari, dar si 11 declaratii politice.
Geoana se lanseaza in declaratii fara sustinere' Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, la Craiova, ca Mircea Geoana se lanseaza in declaratii fara sustinere, necolegiale si greu de inteles, referindu-se astfel la o serie de explicatii ale acestuia, privind vizita inainte de turul doi al prezidentialelor, la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu.
google-analytics.com